Vučić i režimski mediji koriste ukrajinsku crnu propagandu za obračun sa srpskom opozicijom

Vučićeva režimska propaganda očigledno ima velikih problema sa Draganom Trifković iz pokreta „Dveri“ jer su protiv nje i „Dveri“ usmerili lažnu crnu propagandu koju su bukvalno i kompletno preuzeli od Ukrajinaca koji već pet godina masakriraju sopstveni narod u Donbasu.

Državni teror Ukrajine nad narodom Donbasa najveća je sramota Rusije koja već pet godina gotovo nemo sa strane posmatra kako joj svakodnevno masakriraju narod. Bilo da je onaj koji je živ spaljen u Domu Sindikata u Odesi i koji danas vapi za pravdom ili onaj koji je svakodnevno na udaru ukrajinske artiljerije u Donbasu.


Vučićevi propagandisti tako su od ukrajinskih pozajmili crnu propagandu koja je usmerena protiv ruskog življa i onih koji ih brane njihovim životima. Taj ruski živalj i danas  inače predstavlja ogromnu većinu naroda koja danas živi u toj Lenjinovoj skalameriji zvanoj Ukrajina.


 


Crna propaganda ukrajinaca koju VUčićevi režimski mediji koriste u napadu na srpsku opoziciju


Vučić od ukrajinskih krvnika preuzima čitavu propagandu koju onda preusmerava protiv onih koji i iz Srbije stoje u odbrani tog nevinog naroda koga krvnici željni krvi razapinju i čereče već više od pola decenije.


Tako su vučićevi propagandisti Dragani Trifković i „Dverima“ podmetnuli sliku nekakvog ruskog naciste što je najobičnija laž i falsifikat ukrajinske crne propagande. Jedina krivica Dragane Trifković u čitavoj stvari je fotografija na kojoj se slikala i napravila intervju sa tim borcem koga lažno optužuju da je nacista prilikom njene zvanične posete i kontrole izbora jer je bila deo međunarodnog tima koji je radio monitoring izbora koji su u novembru 2014. godine održani u Donbasu.


Dragana Trifković je tada sa tim momkom koji brani narod u Donbasu a koji ima na sebi i tetovažu „Kosovo je Srbija“ napravila i intervju o odbrani ruskog naroda Novorusije od ukrajinskih ubica i krvnika.


 


Dragana Trifković krajem 2014. godine sa vojnicima iz jedinice Unite Continentale i Rusič


Vučićevi režimski mediji su tako koristići ukrajinsku crnu propagandu krenuli u borbu protiv srpskog pokreta „Dveri“ optužujući ih za saradnju sa nacistima dok oni sami ostvaruju  dobru sradnju sa ukrajinskom propagandom u kojoj glavnu reč vode nacisti „Desnog sektora“. Ponovo treba naglasiti da Vučić i njegova medijska mreža po svemu sudeći imaju odlične i veoma dobre odnose i veze sa ukrajinskim nacistima jer od njih preuzimaju crnu propagandu i laži usmerene protiv Rusa, Srba i Pravoslavlja. Tako je Vučić za vreme njegovog mandata uspeo da konačno ostvari saradnju i sa pravim pravcatim nacističkim pokretom čiju crnu propagandu koristi u borbi protiv srpske opozicije. Pa se posle pitaju ko to u Srbiji priziva „ukrajinski scenario“.

 


Izvor: SrbijaDanas.net