Српски Покрет Двери - Лого
Search

За Сајам књига у Београду појавила се нова, пета књига председника Српског покрета Двери, Бошка Обрадовића под насловом: „Где бежите“, у издању пиротске издавачке куће „ПИ-ПРЕС“, на чијем штанду се књига може наћи на Сајму књига. У питању су Обрадовићеве одабране скупштинске беседе у периоду 2016-2018.

У овом избору нашли су се говори из начелних расправа у пленуму и један говор са скупштинског одбора који је привукао велику пажњу јавности у земљи и региону. Заступљене су најважније политичке теме из овог периода: контраекспозеи поводом избора председника Скупштине, две Владе и једног министра, критике поводом усвајања буџета, расправе о правосуђу, економији, пољопривреди, образовању, демографским и биоетичким темама, али и ММФ-у, страним инвеститорима, независним телима, медијима, НАТО…

„Бошко Обрадовић је као најбољи опозициони посланик у потпуности оправдао поверење бирача који су га изабрали. Ова књига његових говора у Народној скупштини то јасно показује. Бошко је храбро, јасно и аргументовано, бранио опозиционе и патриотске ставове у тренутку када је изгледало да је Вучићева власт несмењива. Читалац већ сада зна да није тако, али мора да има у виду и да Бошко Обрадовић има не мале заслуге за ту нову констатацију.“ – навео је проф. др Дејан Мировић у рецензији књиге.

Бошко Обрадовић ће разговарати са читаоцима и потписивати своје књиге на штанду „ПИ-ПРЕС“-а у првом прстену у хали 1 на Сајму књига у следећем распореду:

 

Инфо служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: