Српски Покрет Двери - Лого
Search

 

У Градској општини Звездара пре месец дана је Мирослав Мариновић, поред функције члана већа у општини Звездара у Београду добио посао у ЈКП “Инфостан Технологије“.

У међувремену је још један члан већа Градске општине Звездара добио позитивно мишљење и у скупштини је изгласана  одлука да може  да обавља и другу јавну функцију.

То је Владан Јеремић члан СНС-а на Звездари, који обавља функцију члана већа у општини Звездара, а сада је и председник одбора директора Пољопривредног друштва “Омољица“ из Панчева. Постављамо питање председнику скупштине Александру Ерору из СНС-а, које све функције има поред своје, када својим колегама са којима води општину дозвољава да имају две јавне функције, за које ми знамо. Можда имају и више. Упућујемо критике свим функционерима у општини Звездара због непринципијелности, јер су се противили када су били опозиција а сада то великодушно одобравају. Нико није гласао “ПРОТИВ“, и радикали и остали одборници који су били присутни на седници нису гласали против усвајања Одлуке о дуплирању јавних функција.

Српски покрет Двери бојкотује рад скупштие ГО Звездара, бојкотује и данашњу 25. Седницу скупштине ГО Звездара, јер владајућа већина не жели да уважи другачије мишљење нити било какав конструктиван предлог, и из тих разлога ми не желимо да учествујемо у једноумљу и не желимо да томе  дајемо легитимитет.

Владан Јеремић, као члан већа општине Звездара се од почетка бави комуналним редом на Звездари и грађевинским сектором. Он је задужен за реновирање школа, вртића, изградњу некатегорисаних путева, одржавање дечијих игралишта, зелених површина идр. Уопште како данас изгледа Звездара је дело садашње напредњачке власти.  Звездара никада прљавија, неуређенија, влада урбанистички хаос, граде се високе зграде на малој катастарској парцели, нема приступа тим зградама, нема зелених површина око зграда, нема паркинга. Са урбанистичким хаосом направили су и саобраћајни колапс на целој територији општине Звездара а посебно дуж Булевара К.Александра, поред Цветкове пијаце, ка Миријеву, према Смедеревском путу.

Важно је истаћи да се владајућа већина на општини Звездара већ 3 године слика испред Цветкове пијаце (и поменути члан већа), а да, до данашњег дана нису решили проблем препродаје половне и нехигијенске робе на платоу испред Цветкове пијаце.

И ни друге проблеме грађана.

Позивамо све грађане да се прикључе бојкоту свих институција, да не учествују у даљем урушавању, крађама и распродаји општинских, градских и државних добара јер је то власништво грађана а не СНС-а.

Радмила Васић

Одборник у општини Звездара

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: