Српски Покрет Двери - Лого
Search

 

Сходно расписаном јавном позиву за предлоге, дајемо следећи предлог:
Да се Децембарска награда града Чачка за 2019 годину, додели председнику Скупштине града Чачка Игору Трифуновићу.

Разлози за овај предлог су следећи:

Несебично залагање да се на сваки начин обесмисли рад скупштине у чему је апсолутно успео.

Својим радом, који плаћају грађани града Чачка, успешно је извршио задатак који је добио од стране руководства Српске напредне странке, у циљу избацивања одборника опозиције из Скупштине града Чачка, како грађани не би били обавештени о свим малверзацијама које власт града Чачка чини у свом мандату.

Бројне злоупотребе пословника, а нарочито у делу којим је одборнике опозиције нелегално избацио из радних тела, а места дао представницима власти који за то добијају додатне  дневнице.

Реконструкцију скупштинске сале, која није трајала 3 месеца као што је то обећао, већ скоро годину дана, као и за то што је цена реконструкције премашила ону која је дата јавним позивом.

Запошљавање чланова своје странке и својих пријатељица у градској управи без расписивања конкурса и дозволе ресорног министарства.

Измишљања повреде и злоупотребе возила хитне помоћи.

 

За све наведено и оно што није, сматрамо да би се доделом Децембарске награде горе наведеном, град на најбољи начин одужио председнику Скупштине града Чачка за несебичан труд и посао који је успешно одрадио, не у име грађана града Чачка, већ у име своје партије, што је морате признати у овом тренутку, када се председник Српске нарпредне странке лавовски бори да призна АПР Косово и Метохију као независну државу, био најбитнији и најсветлији чин, у којем је и лично поднео жртву.

Такође, треба повезати овај предлог и предлог чачанског СНС-а за место почасног грађанина, односно да овај локални Шојић заслужује награду колико и онај републички – AВ Шојић.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: