Српски Покрет Двери - Лого
Search

Градска организација Двери у Пожаревцу добила је новог председника, младог правника, Драгана Паповића а убудуће пожаревачких Двери биће на адреси: Боже Димитријевића бр. 6 

На седници Градске организације Двери у Пожаревцу, дана 25. септембра 2019. године изабран је нови председник, два подпредседника и пет чланова управе а њихов избор потврђен је на седници ИО Двери одржаној 25.10.2019.године. 
За председника ГрО Двери у Пожаревацу изабран је Драган Паповић, дипломирани правник из Пожаревца, за подпредседнике Ана Будимировић Кићановић и Марко Ђурђевић такође дипломирани правници, док ће поред њих троје управу Градске организације чинити још: Дарко Ненадић, Игор Кићановић, Зоран Стојчевић, Роберт Обрадовић и Драган Јовић.
Подмлађено руководство ГрО Двери у Пожаревцу, пре свега жели да се захвали својим предходницима који су у овим тешким временима успели да одрже непрекидан рад канцеларије Двери у Пожаревцу скоро читаву деценију. 
 
У наредном периоду примаран циљ нам је да својим суграђанима приближимо предности патриотске политике Двери, која се пре свега заснива на: бризи о породици, борби против беле куге, заустављању даље распродаје земље, заштити домаћих произвођача, заштити Уставног поретка Србије, поготово на Косову и Метохији, испитивању порекла имовине политичара и тајкуна, односно лустрацију оних који су нашу државу довели у стање у којем се тренутно налази. 
Синоними за реч „политичар“ у нашој држави су лопов, афере, корупција, намештање тендера, скупоцени аутомобили, томпуси, препродаја оружја, лажне дипломе, лажни докторати и још много тога лошег. Политичар треба да буде неко ко је спреман да се жртвује за заједницу, за своје ближње, за своју децу, неко ко је спреман да часно и морално поднесе жртву за своју државу и да за то од своје државе добије надокнаду, а не неко ко обмањује свој народ, отима од своје државе, од своје деце, и ко је спреман да зарад свог личног интереса отуђи и део државне територије.
Својим личним примером желимо да покажемо својим суграђанима, да смо сигурни да међу нама још увек има храбрих, часних, моралних и поштених, оних чији образ није на продају, оних које овај тоталитарни владајући режим није успео да уплаши и оних који имају друштвену одговорност према заједници и моралну обавезу према својој деци да се супроставе „овоме“ што нас је снашло.
 
Овим путем позивамо све храбре и часне суграђане да нам се придруже у овој борби, како би покушали да нашу државу и друштво, извучемо из агоније која предуго траје.
 
Како чинили тако нам Бог помогао!
 
ГрО Двери Пожаревац
 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: