Српски Покрет Двери - Лого
Search

Дејане Ковачевићу, велео бих да знам какве разлоге Ви као председник наше општине имате да упорно нападате, прозивате и претите опозицији, а пре свега Дверима?

Ако је било ко од нас из Двери учинио било шта противзаконито, увредио или повредио некога зашто то не решимо онако како раде нормални људи. Пре свега људски је разговарати и покушати да се разумно проблем разреши када до њега дође. А ако се и не договримо, а Ви сматрате да сте у праву, имате на располагању све легитимне институције и правне инструменте.

Тражите да се ухапсе Бошко Обрадовић и Драган Ђилас?  Па добро, можете тражити и да се похапсе и студенти и пензионери и свих (стопедесет) пет хиљада грађана који сваке суботе шетају београдским улицама. У рукама власти, чији сте и Ви део су: полиција, тужилаштво, судије, медији, регулативна тела, невладине организације. Имате подршку свих амбасада, Европске уније и Америке, па и Русије. Шта вас онда спречава да силом угушите бунт, како кажете мањине.

Но врли и храбри председниче општине Горњи Милановац, па пре само месец дана Бошко Обрадовић је лично, сам и без икаквог обезбеђења, ако у то не сврставате нас неколико активиста опозиције, прошетао милановачком пијацом, купио купус, па онда мирно прошао централним улицама града и разговаро са грађанима. Дошао је и до зграде општине, па сте имали лепу прилику да га сачекате на улазу како и приличи правом српском домаћину. Уместо тога сте прекинули седницу Скупштине општине и дали узбуну!? Послали сте испрепаданог омладинца и нахушкали га да вређа и провоцира народног посланика и да му не дозволи да уђе у једну државну институцију!?

Све нас који смо ту били присутни назвали сте насилницима и фашистима, а мене и именом прозвали и окривили да сам насилно хтео да уђем у зграду општине!? Ја сам мештанин ове општине и мени би требало да су врата ове установе отворена и службе доступне. Како ја могу да у њу уђем насилно? Или смо можда ми из опозиције и који другачије мислимо грађани другог реда и немамо иста права као остали?

Лако је Вама и Вашима да своју храброст и јунаштво показујете на узурпираним и плаћеним медијима на којима ми немамо никаквог приступа, па чак ни да објавимо деманти или да се аргументовано супроставима вашим лажима и подметањима, вулгарним прозивањима и етикетирањима.

Оно што је СНС режирао у уторак испред и око зграде РТС-а јесте лудило и терор. Власт је та која је одговорна за ред и мир и безбедност свих грађана, узмите се у памет док је време! Уместо жена, баба које се онесвешћују, испрепаданих омладинаца и уцењених радника државних институција, сада сте извели специјалце, навијаче и батинаше. Шта је следеће?

Небојша Станковић, председник ОО Двери у Горњем Милановцу

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: