Српски Покрет Двери - Лого
Search

Испред суда у Ивањици, где су се грађани окупили да пруже подршку породици Миливојевић, данас су били и народни посланик Двери Драган Весовић и потпредседник Двери Милован Јаковљевић.

        „Српски покрет Двери нема намеру да личну трагедију породице Миливојевић користи у политичке сврхе нити да врши притисак на суд у случају који се води против директора Наменске, Радоша Миловановића. Али народни посланик има обавезу да дигне глас против једног безумног система који је довео до тога да овај судски процес буде парадигма судова под влашћу Српске напредне странке, где се газе немоћни.“ – рекао је др Весовић. Он је истакао да је ово што се дешава породици Миливојевић метастаза погубног система и додао да је важно на дан када је 10 година од упокојења Патријарха Павла напокон послушамо оно „Будимо људи“.

        Милован Јаковљевић је истакао да су судови у Србији узурпирани од стране једног човека, или неколико људи из његовог окружења. „Смисао нашег окупљања овде је да покажемо да они који су угрожени од стране таквог система нису сами.“ – рекао је Јаковљевић и додао да претпоставља да власт нешто дугује Радошу Миловановићу због оног што је за њих радио у току избора у Лучанима и да га зато штите.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: