Српски Покрет Двери - Лого
Search

Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду једногласно је донео одлуку – докторат Синише Малог је плагијат.

        С обзиром на то да је Синиша Мали преузимао читаве пасусе од других аутора, а није наводио њихова имена, тиме је повређен члан 22 Кодекса професионалне етике и Малом се мора поништити докторат.

Баш када се у Народној скупштини Републике Србије расправља о предлогу буџета министра Малог, плагијатора, Двери позивају на оставку министра и целе Владе . Пошто не верујемо да ће министар нити Влада поднети оставку, позивамо грађане да заједно извршимо додатни притисак у раскринкавању ове власти на челу са Александром Вучићем који је довео и штитио Синишу Малог шест година, прикривајући ову, као и аферу Крушик и многобројне друге афере.

        Двери позивају да се преиспитају факултетске дипломе и докторати свих запослених у јавном сектору, јер овај плагијат је још један од доказа да су Александар Вучић и Српска напредна странка створили један криминални  и коруптивни систем који мора бити што пре демонтиран, а бојкот је само прва фаза тог процеса.

Посебно захтевамо поништавање доктората и дипломе Небојше Стефановића, његову оставку, оставку министра Шарчевића који није покренуо истрагу о његовој акредитацији дипломе основних студија и као и покретање поступка за поништавање доктората гувернера НБС Јоргованке Табаковић, за који је Цинс још 2016.утврдио да је плагијат.

       

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: