Српски Покрет Двери - Лого
Search

Не улазећи овог пута у незаконитост пословања целокупног руководства Општине Земун у вези са легализацијом, Савез за Србију осуђује напад на градског већника Гаврила Ковачевића и одбацује било какве инсинуације режима да СЗС стоји иза овог напада. Они који су на власти добро знају позадину напада на Ковачевића, па кривце нека потраже у својим редовима.

     Перјанице овог криминалног режима, Златибор Лончар и Владимир Орлић, без икаквих доказа приписују да су иницијатори пребијања лидери СЗС и тиме им цртају мете на чело.

Очигледно је реч о контраспину из кухиње Бебе Поповића, који је наредио да се тачно на годишњицу мучког напада на Борка Стефановића у Крушевцу исконструише сличан догађај да би се за напад окривила опозиција и тиме сврстала у насилнике једнаке владајућем режиму, за који је очигледно да користи све методе обрачуна, па и бруталну силу и насиље, против политичких опонената. Јасно је свима да је напад на Борка Стефановића био политички обрачун, што овога пута није случај.

     Подсећамо јавност да подстакнути пребијањем Борка Стефановића, за годину дана протеста незадовољних грађана, у којима је учествовала и опозиција, није се догодио ниједан инцидент који је за последицу имао било какво насиље. Напротив, насиље су претрпели само организатори, студенти, одборници опозиције, новинари и грађани који слободно изражавају своје неслагање са актуелном влашћу.

Нападачи на Борка Стефановића су идентификовани, приведени, а потом и пуштени на слободу, а до дан-данас нема судског епилога овог догађаја. Реч је о Данијелу Гмијовићу, Марку Живковићу и Марку Шапоњићу за које је утврђено да су у вези са локалним бизнисменом Гораном Макрагићем, Иваном Мијаиловићем, управником васпитно-поправног дома, и Сашом Делићем, чланом Градске управе Крушевца.

 

Извор фото: Савез за Србију

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: