Српски Покрет Двери - Лого
Search

Избори за месне заједнице у Лозници, одржани 1. децембра дали су потврду оправданости БОЈКОТа на ком опозиција већ дуже време инсистира.

Наиме, јучерашња изјава Градоначелника, поткрепљена и статистичким подацима, где застрашујуће “боде очи” бројка која говори у прилог “победе” СНС а и она износи ни мање ни више него 97,12% , потврђује шизофрено стање у ком се налази целокупна гарнитура, мотивисана само личним интересима. Намеће се закључак да су бирачи препознали намере странке на власти и да су на изборе изашли углавном они који су под великом присилом. Сведочења мање групе бирача, који су до последњег дана веровали да се на овај начин може било шта променити, говоре о томе да су на бирачким местима забележене бројне неправилности. Почев од паралелних спискова (раније виђених на многим локалним изборима), па све до агитера који стоје испред бирачких места и сада већ незаобилазног фактора, момака који глуме батинаше, а све у циљу застрашивања неопредељених бирача.
Господине Градоначелниче, крајње је време да размислите у шта се упуштате, размишљајући о томе да ће дан престанка Ваше владавине доћи. Најважније је да размислите о одговорности када је у питању подела народа, као и хушкање комшије на комшију, или брата на брата. Молим Вас да размислите о томе да се подршка коју у овом тренутку имате управо огледа у 21% бирача који су у недељу 1. децембра изашли на ове намештене изборе. Још ако додамо чињеницу, да су се сви ови бирачи нашли на бирачком месту из личних разлога и уцена, а не из некаквих идеолошких мотива, долазимо до закључка који је и вама и нама познат. Немате подршку!
У нади да ћемо се достојанствено растати, у име већег дела неуцењених Лозничана, пријатељски Вас поздрављам.
 
Славиша Милетић, потпредседник ИО Двери
и председник ГрО Двери у Лозници

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: