Српски Покрет Двери - Лого
Search

Очекујемо од Министарства унутрашњих послова Републике Србије да у што краћем року пронађу атентаторе на Миодрага Давидовића јер би се евентуалним заташкавањем овог дела унео додатни страх код наших сународника у Црној Гори.

     Миодраг Давидовић је синоним за правог и честитог Србина и Црногорца који се у своме досадашњем раду увек истицао и предњачио у бризи за свакога човека, који је остао егзистенцијално угрожен после пљачкашких приватизација у Црној Гори. Такође, велику пажњу у своме животу је посветио бризи за очување српске културне баштине, улажући  велику енергију у обнављање највећих светиња Српске Православне Цркве.

Због свега овога сигурно је постао мета појединцима из црногорске власти који су извршиоци свих НАТО налога, и који имају за циљ да угрозе безбедност српског народа у Црној Гори и унесу нестабилност на подручју Балкана.

Управо је ово и притисак на све људе од ауторитета у Црној Гори и Србији који се супростављају нападима на Цркву и који су одлучни у одбрани светиња СПЦ које су тренутно угрожене због најаве усвајања скандалозног Закона о слободи вероисповести.

     Државни врх Републике Србије који по члану 13. Устава има обавезу да се брине и штити интересе Срба ван Србије мора хитно да реагује по питању овога атентата и да у шта краћем року пронађе извршиоце и налогодавце овог вандалског чина. Уколико се случај овог атентата на једног од највећих српских привредника и добротвора из Црне Горе не реши, то је још један разлог да министар Небојша Стефановић поднесе оставку. До сада српска полиција није расветлила многобројне обрачуне међу криминалцима из Црне Горе која се дешавају на београдским улицама и која нарушавају безбедност грађана.

 

Фото: Митрополија

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: