Српски Покрет Двери - Лого
Search

Лидер Двери Бошко Обрадовић говорио је на трибини у Горњем Милановцу и истакао да су најновије изјаве власти о некаквим побољшањима изборних услова једна обична фарса и лаж.

     „Данас није започета још једна капитална инвестиција и инфраструктурни пројекат већ још једна капитална крађа“ – одговорио је он на питање о данашњем отварању радова на Моравском коридору. Управо је у овој области највише лоповлука власти преко намештених тендера и уговора, и пребацивања народних пара у џепове фирми блиских СНС.

Он је посебно говорио о афери Крушик, затражио хапшење Бранка и Небојше Стефановића, и позвао присутне да потпишу петицију за ослобођење Александра Обрадовића.

„Највећа превара је изјава коју је данас дао Вучић о томе да је попустио опозицији и да је дао и више него што је опозиција тражила“- рекао је он и додао да је став и Двери и Савеза за Србију да се на предстојећим изборима не учествује:

„Не пада нам на памет да учествујемо на изборима. Ништа се заправо није десило и никакве промене нема. Само је све горе за сваког ко другачије мисли од ове власти. Свако ко се усуди да критикује ову власт бива разапет у режимским медијима“- рекао је Обрадовић.

„Ми имамо посла са ненормалном влашћу. Наши медији нису нормални. Ево тврде да ће променити чланове РЕМ, а можемо очекивати да уместо Оливере Зекић поставе на пример Драгана Вучићевића, а у Надзорном одбору биће Марко Атлагић или Маријан Ристичевић, – објаснио је Обрадовић став да суштинских промена нема. „Ми настављамо кампању бојкота, настављамо суботње протесте, грађанску непослушност и блокаду државних институција које не раде свој посао. Власт је уздрмана и само треба наставити, издржати и успећемо да се изборимо за слободне и поштене изборе“, закључио је Обрадовић.

Поред председника Двери на трибини су говорили новинар Ненад Кулачин, те Миљан и Миња из Покрета уједињених фантома (ПУФ)

 

[ngg src=“galleries“ ids=“69″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: