Српски Покрет Двери - Лого
Search

Посланик Александар Марковић покушава да скрене пажњу јавности са криминалних афера чији су учесници највиши државни руководиоци из редова СНС-а и припадници наркомафије у Србији  а које су открили часни припадници Министарства унутрашњих послова.

    Бошко Обрадовић је недавно поднео тужбу против Струковног удружења полиције др Арчибалд Рајс које је прво изнело у јавности тврдње да је Бошко Обрадовић кум извесног Тоцила који наводно тргује дрогом, а којег Обрадовић никада није срео у животу.  И поред свега тога, сви режимски медији преносе ту лаж, а нити један даје могућност Бошку Обрадовићу да одговори и демантује ове монструозне лажи. У таквим медијским условима нема нормалних избора и зато бојкот.

Тужилаштво не реагује на те лажи према народном посланику, али не покреће тужбу ни против најодговорнијих људи у МУП-у за које је посланик Обрадовић изнео јасне доказе да су повезани са криминалним радњама.

На тај начин и Бошко Обрадовић и Двери желе јасно да направе разлику и стану у заштиту свих часних полицајаца који не могу да дођу да напредују у својој служби, јер је МУП препун криминалаца са значком и купљеним дипломама, а који штите и пружају логистику криминалцима са дебелим досијеима.

   У протеклих неколико година откривене су везе између нарко дилера са посланицима и високим функционерима на власти. Хапшен је брат Вулиновог сарадника Јаблановића у службеном возилу, доводе се у сумњу везе партнера посланице и потпредседнице СНС-а Марије Обрадовић, Ивана Бојовића са плантажама марихуане у Сомбору, посланице СНС-а у покрајинској Скупштини Драгане Потпаре… Ускоро ће доћи време када ће сви корумпирани политичари морати за то да одговарају пред правосудним органима.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: