Српски Покрет Двери - Лого
Search

То што председник СНС изнова по ко зна који пут Двери назива фашистима решићемо на суду који Вучић константно избегава и на који не сме да дође да се суочимо и да покаже доказе за ове своје срамне тврдње. Док су Двери доказани антифашисти, фашизму је заправо блиска СНС која гаји култ недодирљивог вође, батинашких фаланги и сумњивих веза са крупним капиталом. Оно што је важно јесте признање председника СНС да су за јучерашњи скупштински инцидент одговорни његови страначки другови.

     Колико је Вучић помогао српском народу и СПЦ у Црној Гори најбоље говори да већ 48 сати ћути о свему оно што се тамо десило поводом усвајања скандалозног закона о верским слободама. Наша власт нити је позвала амбасадора Црне Горе у Београду на разговор, нити је упутила било какву протестну ноту држави Црној Гори, већ громогласно ћути о пребијању епископа Методија који се тренутно опоравља на ВМА као и о хапшењу 17 посланика опозиције у црногорском парламенту.

     Сада је, међутим, свима у Србији јасно да је јучерашњи инцидент у Народној скупштини Србије настао само зато што смо директно довели у везу два човека – Александра Вучића и Мила Ђукановића, политичку браћу близанце које спајају многе криминалне, политичке и међународне везе. О томе не сме да се прича, па је за СНС боље изазвати хаос у Скупштини него дозволити да грађани Србије чују истину о природи њиховог односа. Александар Вучић очито има озбиљан дуг према Милу Ђукановићу који га је увео у свет страних обавештајних агентура и криминалног миљеа. Сада, на нашу општу бруку и срамоту, држава Србија плаћа тај лични Вучићев дуг према Милу Ђукановићу који му је помогао приликом формирања СНС и доласка власт у Србији. Проблем је у томе што не знамо колика је висина овог Вучићевог дуга Милу Ђукановићу и шта ће још све држава Србија морати да плати на штету српског народа и СПЦ у Црној Гори.

 

Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери

 

Фото: Кристијан Балан

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: