Српски Покрет Двери - Лого
Search

Хвалоспев председнику Црне Горе Милу Ђукановићу

Хвала ти, Мило Ђукановићу, пре свега што си нас ујединио у одбрани наших светиња у Црној Гори! Без тебе и твог скандалозног Закона о верским слободама питање је да ли бисмо се икада овако ујединили око наше Цркве!

Хвала ти, Мило, што си у овој историјској одбрани наше вере и црквене имовине сабрао не само све Србе и све православне у Црној Гори, већ и нашу истинску браћу римокатолике и муслимане, све грађане Црне Горе који не дају своје светиње!

Хвала ти, председниче Црне Горе, што си пробудио „кукавно Српство угашено“ које предуго „сном мртвијем спава“ и што си све Србе света позвао да се уједине око одбране светиња у Црној Гори!

Хвала ти, велики председниче, што си подигао и Србе у Матици да се сете своје улоге матичне државе свих Срба у региону и расејању, и да морају да реагују увек када је угрожен било који Србин или српска заједница у окружењу!

Хвала ти, мудри учитељу, који си нас научио каква је природа твога односа са председником Србије Александром Вучићем и колико ти је дужан због свега што си урадио за њега и његов долазак на власт у Србији!

Хвала ти, Инспирацијо, што си у нама покренуо све оне праве његошевске емоције да смо сада спремни да бранимо „јуначко српско легло“ и радимо на стварању будуће заједничке државе Србије и Црне Горе након твог и Вучићевог пада са власти у пакету!

Хвала ти, добри наш Мило, ђе чуо и ђе не чуо, од твог „Београда на води“ па све до ноћног клуба у Мајамију, на свему што си урадио за нас Србе и за нашу будућу српску државу Црну Гору!

Хвала ти, велики Србине из Црне Горе, јер ово што си ти урадио – ово је једно велико Божићно чудо! То нико други не би могао овако успешно да уради!

Још једном, хвала ти за све, и рачунај да сам увек ту да те подржим у свим правим стварима које радиш као што је ова!

Црна Гора и Србија – то је једна фамилија!

Срећни ти Божићни и новогодишњи празници у устаничкој Црној Гори!

 

Твој Бошко Обрадовић

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: