Српски Покрет Двери - Лого
Search

На протесту „1 од 5 милиона“ који је одржан у суботу, 18.01.2020. године у Крагујевцу, говорио је потпредседник Српског покрета Двери Милован Јаковљевић.

Пред окупљеним Крагујевчанима, Милован Јаковљевић се „захвалио“ једном човеку, Александру Вучићу, који је ујединио све нас који не пристајемо на терор и његову мафијашку и криминалну фалангу која по Србији утерује страх, што је основни разлог што на протесту у Крагујевцу данас нема 15 000 људи. Истакао је и да је Вучић поделио народ и цркву, да сви ми морамо да устанемо, јер Вучић неће пасти док се сви ми не подигнемо.

[ngg src=“galleries“ ids=“96″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Јаковљевић је додао да за стање у Србији није крив само Вучић, већ и његови послодавци из иностранства који су га поставили за колoнијалног управника Србије. Додао је и да они врло добро знају да се у Србији газе и устав и закон и људске и медијске слободе, али да на то ћуте јер не могу наћи већег издајника српског народа који ће боље служити њиховим интересима.

Као велики проблем истакао је и криминалце, улизице и полтроне који су се попели до незаслужених висина и дошли до огромног капитала са купљеним дипломама, а да ће, по паду Вучића са власти, остати и без капитала и без привилегија, а многи од њих и без слободе.

Комплетан говор потпредседника Двери Милована Јаковљевића можете погледати овде.

 

 

Информативна служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: