Српски Покрет Двери - Лого
Search

Поводом реаговања министра одбране Александра Вулина на јучерашњу изјаву председника Двери Бошка Обрадовића и конференцију за медије у Народној скупштини народног посланика и потпредседника Двери Ивана Костића на тему Викиликсових депеша у којима се помињу челници СНС, Бошко Обрадовић дао је следећу изјаву:

     „Врло је важно констатовати да министар Вулин нити једном речју није довео у питање оно што су Двери објавиле као превод депеша са Викиликса. То нам говори да је све што тврдимо аутентично и тачно и да више нема сумње да су водећи људи СНС Александар Вучић и Небојша Стефановић од формирања СНС разговарали са страним дипломатама о начину како да дође до признања независног Косова а да се грађани Србије пре тога припреме за тај чин како их то не би коштало политичке каријере. Овим смо добили потврду о постојању тајних преговора о подели и предаји Косова и Метохије, што је Вучићево обећање које је потписао у Берлину да би заузврат добио подршку из Брисела за долазак на власт. Вулин није смео да призна да су у Берлину са Вучићеве стране потписана још два важна услова Немачке, а то је укидање Републике Српске и да Србија никада неће ући у ЕУ.

Посебно је занимљиво да се поводом јучерашњих навода Двери огласио Вулин, а не актери из Викиликсових депеша – Александар Вучић и Небојша Стефановић. Јасно је да би они највише волели да ове депеше нису јавно доступне, сада и у преводу на српски језик, јер више не могу да сакрију од бирача СНС да је сва њихова патриотска реторика заправо једна велика лаж и превара и да су за долазак на власт и останак на власти спремни за издају и продају све националне и државне интересе.

     Оно што, међутим, подједнако треба да забрине све грађане Србије јесте Вулинова јавна претња од јуче да ако коалиција око СНС не освоји 50 процената на лажним априлским изборима у Србији следе сукоби. Ако су представници власти спремни, а очито да јесу, да своју пропалу, криминалну и недемократску власт бране свим средствима – то је један изузетно опасан и лош сценарио за Србију, који сви заједнички треба да спречимо и да ову власт склонимо што пре“, закључио је Бошко Обрадовић.

 

Инфо служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: