Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери оштро осуђују насиље које Српска напредна странка спроводи над грађанима Србије, што нам говори да следи велики притисак да се изађе на изборе у априлу.

Ненад Чанак, човек који је продао Војводину за пар директорских места и свој посланички мандат, добио је задатак да плаши грађане да ће бити рата, ако не изађу на изборе.

Плашити народ ратом врхунац је ненормалности актуелне власти, која је спремна да због опстанка жртвује и своје људе.

Овај пример политичког канибализма најбоље се осликава на примеру министарке Зоране Михајловић, која је пуштена да трпи насиље у Скупштини Србије, а да је при том ниједан њен страначки колега није заштитио.

Сетите се како је Мартиновић насрнуо у Скупштини на председника Двери Бошка Обрадовића, да заштити Мила Ђукановића, који прогони Србе у Црној Гори. У случају министарке Михајловић, сви су морали да ћуте и жмуре на насиље.

Када су спремни да „поједу“ и своје људе зарад изласка на изборе, замислите на шта су спремни за обичног човека.

Насиље које је СНС засејала обухватило је све сегменте друштва и слободно можемо рећи да је отворила лов на људе, јер њима одговара овакво стање у друштву, где ће грађани у паници и страху бити вођени на гласање.

Позивамо грађане да се не плаше, да нам се прикључе у кампањи бојкота, да се увере да нас је све више широм Србије, да слобода зависи од свих нас и да ћемо заједно успети да скинемо овај криминални режим са власти.

 

Радош Пејовић

Председник Покрајинског одбора Двери за Војводину

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: