Српски Покрет Двери - Лого
Search

Предлажем да СНС на следеће парламентарне изборе изађе са програмом „разграничење са Албанцима“ или „подела Косова и Метохије“, у шта убеђују народ интензивно већ две године, па да видимо колику ће подршку у процентима добити.

     Сви знамо да су Николић, Вучић и Стефановић обећали неолибералним западним политичарима да ће доласком на власт завршити посао са Косовом и Метохијом  на штету српских националних интереса и да им време за то полако истиче.

Зато их запад још држи на власти, не компромитујући их јавно преко својих медија у Србији, иако су упознати са безброј великих афера српских политичара, због којих би свака власт било где у свету одавно пала.

На сајту wikileaks.org  стоји све оно што Двери причају и то нико од главних актера не демантује. Само се  сателити СНС-а  јављају по овом питању да их бране, надајући се да ће добити више пролазних места на листи на наредним парламентарним изборима.

Зашто министар унутрашњих послова Небојша Стефановић не каже да ли је тачно да је у децембру 2008. године обећао да ће они „ћутке подржати de facto одвајање Косова“ (депеша 24.12.2008.)?

Иако су многи политичари у Србији и пре доласка напредњака на власт ово исто обећавали странцима, ипак је садашња власт СНС-а и СПС-а, потписивањем антиуставног Бриселског споразума, урадила највише по питању издаје стратешких државних интереса и за то морају да одговарају и пред својим бирачима и пред правосудним органима.

 

Иван Костић

Народни посланик и потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: