Српски Покрет Двери - Лого
Search

У себи својственом маниру, Српска напредна странка ових дана напада Двери и председника Двери Бошка Обрадовића, осуђујући цео покрет због речи бившег члана Двери које је овај упутио кћерци Александра Вучића.

Иако се у више наврата Бошко Обрадовић оградио од ове изјаве, а сам Покрет низом саопштења и демантија изнео да ово није наш став, нити је у питању члан нашег  Покрета, напади не престају. Злоупотребљава се јавни простор и шире монструозне оптужбе, без прилике да се на тим истим медијима обрати било ко из покрета Двери или сам председник Обрадовић.

Ово је наставак кампање против  Двери која се води као по директиви на свим нивоима и не бирајући се средства. Не треба превидети да се овим скреће пажња са великих афера ове власти, са кључних тема којима се Двери баве и ових дана указују на њих, од теме КиМ па до мигранстке кризе.

Позивамо целокупну јавност да реагује и не окреће главу на овакве поступке владајуће странке, јер овај манир ће употребити против свакога ко им се овако оштро успротиви као што су Двери.  Данас креће и промотивни караван Двери по Србији, па позивамо све грађане да се упознају са нашим програмом, носиоцима наше политике, функционерима покрета и Бошком Обрадовићем.

Не верујте спинованим информацијама, лажним и фабрикованим кампањама које ова власт спроводи против Двери, дођите и уверите се лично.

Видимо се и у вашем граду.

 

Гордана Маринковић Савовић

Члан Председништва Двери

Председник Савета Двери за образовање и науку

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: