Српски Покрет Двери - Лого
Search

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да га ниједан медиј сем Н1 није позвао како би се чула друга страна о вређању ћерке председника Србије на Фејсбуку, за шта су медији окривили Двери.

     „Три дана траје медијска бесомучна кампања против мене и Покрета Двери, а да ме ниједан београдски новинар, осим Н1, није позвао да да чује другу страну приче о вређању ћерке председника Србије на Фејсбуку, са којом немам никакве везе, а због које сам проглашен изопаченим и болесним умом, ментално поремећеном особом, предводником колоне умоболних насилника. Иако су се Двери одмах оградиле и осудиле објаву на Фејсбуку нико то није објавио. Ми јесмо жестоки политички противници, али никада се нећемо бавити породицама политичких противника“, рекао је Бошко Обрадовић, лидер Покрета Двери, додајући да је било најнормалније да извршна власт уклони објаву на Фејсбуку о ћерки председника државе, а не да је три дана рекламира и ставља у епицентар пажње.

Он је рекао и да је „ваљда било нормално да председник Вучић заштити своју ћерку, а не да дозволи да се она користи за медијско препарирање политичких противника“.

Обрадовић се осврнуо и на изјаву заменика градоначелника Београда Горана Весића који је навео да је Сибин Вукадиновић, аутор спорне објаве на Фејсбуку пре неколико дана на суђењу био у пратњи Обрадовића као обезбеђење.

     „Вукадиновић више од годину дана нема никакве везе са тим покретом. Ни један медиј није желео да објави да та Весићева изјава није тачна и да ја немам обезбеђење , већ чине све да ненормалну објаву припишу Дверима. Нормално је било да се та објава Вукадиновића одмах уклони, а не да се рекламира три дана. Да се то догодило ту објаву не би видело ни приближно толико људи“, навео је Обрадовић, поновивши да док је он на челу Двери нико неће моћи на тај начин да се бави политиком, да улази у приватност и вређа породицу.

Он је оценио да је разлог „дизања хајке“ одвлачење пажње грађана од актуелних афера, издаје Косова, онога што се догађа у Црној Гори, Републици Српској, а један од разлога, за дизање хајке на Двери је и почетак кампање Двери за бојкот избора и скупљање потписа за промену мигрантске политике.

Обрадовић је додао да је идеја Двери да Србија поступа са мигрантима попут Мађарске, Пољске, Чешке и Словачке – да треба да „заштити државне границе“.

 

Извор: Данас

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: