Српски Покрет Двери - Лого
Search

Развијањем транспарента ,,У БОЈКОТ 2020″ на Чукарици је обележен почетак кампање бојкота избора на локалном и републичком нивоу.

Дана 26. фебруара Општинска организација Српског покрета Двери на градској општини Чукарица, организовала је штанд – акцију заједно са колегама из Савеза за Србију где је у разговору са нашим суграђанима, представљен план и програм кампање БОЈКОТ али поред тога и конкретне мере које Двери планирају да спроведу након преузимања власти у овој београдској општини.

Српски покрет Двери је увелико, како на градском, тако и на републичком нивоу, кренуо са низом акција, које имају за циљ да се грађани упознају са разлозима, због којих је српска опозиција одлучила да ове и овакве изборе бојкотује.

Овом приликом позивамо све грађане градске општине Чукарица, али и грађане из целог Београда да нам се прикључе и пруже подршку у борби против овог режима. Без обзира што ћемо наступајуће изборе бојкотовати, убрзо након њих имаћемо прилику да издејствујемо фер и поштене изборе, након којих ће готово па сигурно Двери, преузети власт и на нашој општини, али и на нивоу града Београда. Потребно је још само мало стрпљења, јер се више не поставља питање хоће ли ова власт пасти, већ кад ће се то десити а то умногоме од нас зависи.

У наредном периоду ОО Двери на Чукарици организоваће штандове и обићи сва насеља у овој градској општини а имамо у плану и одржавање неколико трибина са циљем да грађане уверимо да је бојкот предстојећих „избора“ тренутно најбоље решење. Ускоро, путем друштвених мрежа пустићемо и сет видео клипова са одговорима наших суграђана, али и функционера на питање ,,Због чега бојкотујете изборе?“.

Видимо се на улицама Чукарице!

ОО Двери Чукарица

[ngg src=“galleries“ ids=“145″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: