Српски Покрет Двери - Лого
Search

Караван Двери данас је посетио Нови Сад, где је са грађанима разговарао председник Двери Бошко Обрадовић. На конференцији за медије Обрадовић је између осталог рекао и следеће:

Претходну власт је жестоко критиковао, а све ради исто као они, чак је и њихове главне кадрове узео код себе (Динкић, Мали, Весић, Јелена Триван, Небојша Крстић…). Глуми великог српског патриоту, а спријатељио се са ратним злочинцима Билом Клинтоном, Герхардом Шредером и Тонијем Блером, који му је постао и лични саветник. Напада опозицију да је Сорошева, а лично он је нераздвојан са Сорошима, оцем и сином. Погазио је Устав и припремио терен за предају Косова и Метохије. Уцењује људе које је запослио преко СНС. Државу за нових 10 милијарди евра задужио. Странцима наше паре из буџета дао. Купљене дипломе и лажне докторате на власт поставио. Од свог тате, брата и кумова богаташе направио. Трговину оружјем својима доделио. Плантажу марихуане подржавао. Децу нашу у туђину отерао. Мигранте нам уместо њих населио. Србију је поделио и све нас посвађао.

Постављам питање сваком члану и бирачу СНС: да ли су за ово гласали? Ова кампања Двери под именом „Ослобођење“ има за циљ и ослобођење бирача СНС из ропства и понижења, да не морају више да ботују за СНС у радно време, да не морају више да на силу иду на митинге и стоје у кавезима из којих нема изласка до краја митинга, да не морају да буду присиљени да гласају за СНС да би они или њихова деца добили или сачували посао, да не морају више да се понижавају, а нека на слободним и поштеним изборима гласају за кога код желе. Ја се борим и за њихову слободу избора да не морају да гласају за Двери и Бошка Обрадовића.

Инфослужба Двери

[ngg src=“galleries“ ids=“157″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: