Српски Покрет Двери - Лого
Search

Ивана Стојановић: Бојкот зато што живимо у заробљеној држави у којој владају један човек и једна странка

Данас смо дошли да у лепом граду на северозападу Војводине Караваном Двери под називом „Ослобођење“ промовишемо бојкот избора, програм Двери од 55 мера за побољшање живота у Србији и да понудимо грађанима да потпишу петицију против мигрантске политике Владе  Републике Србије.

 

Зашто бојкот? Бојкот јер смо сви данас таоци једног човека и једне странке, јер у Србији нема слободе медија, нема слободне дебате, нема институција, влада криминал и корупција, влада незнање и промовише се неморал. Резултат избора је у оваквим условима унапред познат и бесмислено је излазити на изборе у којој су једном од учесника у трци везане ноге.

Обраћамо се гласачима СНС-а, да пре него што изађу на ове изборе помисле да ли и шта ће добити њима? Да ли, гласајући за слоган „За нашу децу“, знају да управо њихова деца одлазе у бели свет трбухом за крухом. Да ли размишљају ко ће остати у овој и оваквој Србији коју су већ напустиле на десетине хиљада младих, са породицама, образовани, занатлија…? Да ли Апатин који већ сада има неколико хиљада житеља мање него пре неколико година, сутра треба да населе неки други људи? Да ли је то пројекат ове власти? Управо због тога, данас је питање части и морала донети такву одлуку – не изаћи на ове лажне и намештене изборе.

[ngg src=“galleries“ ids=“176″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: