Српски Покрет Двери - Лого
Search

У четвртак 12. марта 2020. године Општинска организација Српског покрета Двери Мајданпек организовала је у центру Мајданпека, прикупљање потписа за петицију против мигрантске политике коју води актуелна Влада Републике Србије.

Велики број Мајданпечана одазвао се акцији Двери која се односи на потписивање Петиције против намере актуелне власти да, заједно са својим глобалистичким партнерима, промени демографску структуру Србије. У разговору са грађанима установили смо да су свесни опасности да се велики број миграната из средње Азије, Блиског истока и Африке задржи на територији наше државе и да, незадовољни што нису дошли до западне Европе, буду виновници немира и најтежих кривичних дела.

Овом приликом је члан председништва СП Двери Марко Радуловић истакао да расписивање избора за крај априла ове године представља врхунац бахатости актуелног режима који није показао никакву намеру да ради на успостављању фер изборних услова. Напоменуо је и да сви који учествују на лажним Вучићевим изборима раде за његов рачун и на штету Србије.

За непуна два сата прикупљено је преко 70 потписа, а садржај штампаног материјала који је том приликом подељен наишао је на опште одобравање.

Информативна служба ОО Двери Мајданпек

[ngg src=“galleries“ ids=“185″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: