Српски Покрет Двери - Лого
Search

Одборник Двери у Скупштини Града Чачка, Драган Ћендић занемарио је своја политичка опредељења и од првог дана се ангажовао у Цивилној заштити, где је под командом Братислава Зечевића, по свој прилици дијаметрално различитог политичког опредељења.

     Али, то није препрека да ових дана обојица изгарају на терену, где се води одсудна битка против невидљивог непријатеља. Затекли смо га синоћ око 22 сата како са својом екипом дезинфикује град.

„Управо смо завршили посао у Медицини рада, Дому здравља, а јуче смо то исто радили у болници и јавним установама. Не занима ме политика док траје опасност по здравље и живот суграђана. Ја сам од 2012. у Цивилној заштити, где сам превео целу моју групацију Равногорског покрета,  управо да будемо ту кад затреба. Потребни смо народу, идеологија сад не помаже“,  каже Ћендић.

На питање како се слаже са командантом, кратко је одговорио кроз смех: „Ма, одличан момак, немамо никаквих несугласица, док сузбијемо „колеру“, а ако Бог да, о политици ћемо  по Ђурђевдану“ рече Ћендић, зграби канту и оде у помрачину.

 

Извор: ГЗС

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: