Омладина Двери у току ванредног стања ставила је своје капацитете на располагање кризним штабовима на локалу, али исто онако како је актуелна власт започела кампању у тренутку епидемије опасног вируса, тако нажалост она, тек преобучена у друго рухо, изгледа и данас. Као класична партијска!

     Док председник даноноћно са малих екрана обећава помоћ најстаријима као да је лично поклања, на терену од врата до врата исту потом, по партијском задатку, разносе активисти владајуће странке у препознатљивим белим прслуцима само сада са обележјем локалних кризних штабова.

Када је у ванредној ситуацији поводом поплава 2014. Године требало по блату пунити џакове са песком, тада смо били позивани. Пријавили смо се и радо дали свој допринос. Данас међутим када иду од врата до врата, из владајуће странке виде то очито као добру прилику за наставак своје кампање па наше волонтере, упркос пријавама које смо поднели протекле недеље и док апелују како је помоћ потребна – ни не позивају!

Улажемо максималне напоре да будемо од помоћи у тешком тренутку, посебно за наше најстарије грађане, али обећавамо и да неће без одговорности проћи нико ко је спреман и овакву ситуацију да користи у сврху личне и партијске промоције!

 

Савет омладине Двери