Српски Покрет Двери - Лого
Search

Предуго све ово траје. Осам дугих година лажи, преваре, криминала, корупције, пренемагања, глуматања, фолирања, кревељења… Сваки нови дан доноси ново понижење, нову увреду за здрав разум, ново гажење наше интелигенције и достојанства… Чини се да се крај не назире, да увек може даље и дубље, црње и горе… Нема сумње да владајући режим има тај потенцијал ненормалности која траје, размножава се великом брзином и непрестано превазилази саму себе.

     Нешто размишљам ових дана: овај АВ вирус који је на власти већ осам година има многе симптоме и последице као и корона вирус. Највише удара на старије од 65 година. Они се најлакше разболе и највише страдају од њега. Прва мера ове власти била је смањење пензија, иако је пензионерима лично од стране Александра Вучића у предизборној кампањи гарантовано да им пензије никада неће бити смањиване. 

Друга циљна група коју овај вирус лако осваја су хронични политички прелетачи које брзо захвати и не попушта. Они су добровољне жртве и најверније слуге, спремне на све због милости Господара.

Најгора ствар код овог АВ вируса је свакако паника и страх: да ће се изгубити посао ако се не гласа за Александра Вучића, да се никада нећеш запослити ни ти ни твоја деца ако не скупљаш сигурне гласове за СНС, да као привредник нећеш моћи да склапаш послове са државом ако ниси на партијској линији и не дајеш рекет владајућој странци, да ћете режимски медији растргнути ако кажеш коју критичку реч о њиховој власти…

Да вам право кажем: најгори су ми они који се заразе овим вирусом под изговором: „Боље овај вирус него да дође неки други вирус, сви су вируси исти, па шта има везе“ и слично. Па, зар није боље да будеш здрав него болестан? И зар није боље да промениш нездраву атмосферу и пробаш да се излечиш, него да верујеш у то да ће ти лечење донети само још гору болест?

Једини начин да се излечите или останете здрави јесте да немате додира са АВ вирусом, да га бојкотујете, да га одбаците и да му се супротставите. И ако сте му икада поверовали да га сада избаците из себе јер је све слагао и даље лаже. Сваки дан. Сваки сат. Сваки минут. И то о нашем трошку, тако што страначки запослени људи у државној управи и локалној самоуправи, јавним предузећима и установама по цео дан раде („ботују“) за рачун партије, славећи Александра Вучића и нападајући и вређајући свакога ко другачије мисли.

Изгледа да је ванредно стање у Србији почело и пре него је званично проглашено. Још пре осам година када је СНС дошла на власт у Србији. Нема нам друге него да са прекидом ванредног стања због пандемије корона вируса прекинемо и са овом влашћу. Да се излечимо од оба вируса у пакету! Јер, не заборавите: корона вирус ће проћи, али СНС вирус не сме остати на власти. Иначе смо готови. То нећемо преживети. Зато нова молитва гласи: Господе, Боже наш, не уведи нас у искушење већ избави нас од лукАВога. Амин!

 

Извор: Директно

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: