Српски Покрет Двери - Лого
Search

     У дану који је могао да донесе много тога лошег у већ узаврелој политичкој ситуацији, имали смо светао пример да један државни орган – жандармерија РС својим професионалним односом и залагањем спречи тај црни сценарио. Не стављајући се ни на чију страну сачували су преко потребан мир међу окупљенима испред Скупштине РС.

     Надамо се да ће и остали државни органи задужени за безбедност свих грађана следити овај пример професионалности и дате заклетве, да ће служити РС коју чине сви њени грађани, без обзира на своје политичко опредељење.

     Одговорност за поступке током јучерашњег дана ће сносити појединачно особе које су излажући безбедоносним и здравственим ризицима своје присталице организовано довели са евидентним циљем да изазову сукобе. Да будемо прецизни ради се о примораним и плаћеним људима који су дошли да „протестују“’ против личног чина Бошка Обрадовића који је управо усмерен ка циљу смиривања насталих политичких тензија. Са дубоком вером да ће се ка том циљу на најпримеренији начин приближити, Бошко Обрадовић се одлучио на најстрожији пост.

     Поменути поступак жандармерије представља светао пример који нам даје наду да у нашој држави постоје одговорни појединци и институције које своје обавезе и дужности обављају на крајње професионалан начин.

 ГрО Двери Чачак

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: