Српски Покрет Двери - Лого
Search

Данас је у организацији Фејсбук заједнице „Слобода, сигурност и правда за све“ одржан протест подршке народним посланицима Бошку Обрадовићу и Ивану Костићу који већ осам, односно шест дана штрајкују глађу на степеницама испред Дома Народне скупштине.

Српски покрет Двери и председник Бошко Обрадовић су подржали овај скуп који је протекао у миру и тишини, на веома достојанствен начин. Више стотина грађана се придржавало препорука организатора и држало међусобну дистанцу од два метра.

 

Након протеста, колона грађана је прошетала до зграде Радио телевизије Србије где је по трећи пут покушано да се уручи захтев да се Бошку Обрадовићу и Ивану Костићу омогући вечерња емисија уживо на РТС-у у трајању од 60 минута, како би могли да јавности представе разлоге свог штрајка глађу. Нажалост, зграда РТС-а је остала закључана и захтев је залепљен на улазна врата.

 

Одговор се и даље чека и ово је крајње време да видимо да ли је РТС заиста јавни медијски сервис свих грађана Србије и да ли сви имамо право да знамо све или је то још један у низу пропагандних медија садашње власти.

 

Чекамо да нас РТС удостоји одговора јер заиста, како би то некада давно говорио садашњи директор РТС-а Драган Бујошевић – НИЈЕ СРПСКИ ЋУТАТИ!

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: