Српски Покрет Двери - Лого
Search

Драган Весовић је истакао да, за време проведено као народни посланик у Скупштини Србије, не постоји ниједна реч коју је изговорио нити иједан чин због кога би се постидео и да би волео да такво осећање могу имати и колеге из власти који су нам говорили да смо фашисти, љотићевци, колона Хашима Тачија и војници Рамуша Харадинаја. Надам се и да ће у наредном периоду који ће они сами провести у Скупштини Србије схватити тежину речи које су изговарали.

     Био је ово први улазак Двери у Скупштину Србије, а будите убеђени да није последњи. Врло брзо ћемо на наредним слободним изборима добити поверење народа и опет ћемо бити део Скупштине. Представницима медија на које сам често био љут, а моје је право да сматрам да ли је то било оправдано или не, желим слободу, слободу мисли, да се мишљење различито од тренутно доминантног слободно пренесе.

Никада нисам имао проблем са онима који другачије мисле, али ћу увек имати проблем са онима који ми не дозвољавају да своје мишљење слободно кажем. Зато ћу сигурно наставити да се борим!

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: