Српски Покрет Двери - Лого
Search

Марија Јањушевић се захвалила свима који су пружили подршку раду посланичке групе Двери, од гласања 2016. године  што је омогућило улазак Двери у НС РС, као и свим саборцима Двери и њиховом раду тих дана. Народни посланици Двери су се понашали тако да представљају све грађане РС без обзира да ли су или не за њих гласали, односно били смо одговорни, коректни и предани.

     Јањушевић је истакла да су Двери увек говориле истину и увек ће наставити да говоре истину. Исказала је забринутост за сва отворена питања која су остала нерешена као што је питање издаје КиМ, небриге за животну средину,  даље урушавање образовања и гласно ћутање државе шта планира са мигрантима. Као члан Одбора за људска права, информације до којих сам дошла наводе на питања да ли можемо да очекујемо да ће мигранте насељавати у околини Панчева, Србобрана, Баната и као једини начин да их у томе спречимо јесте бојкот предстојећих избора.

Праштам све увреде које су нам овде изречене, али не могу и нећу да праштам велеиздају КиМ. Позивам све грађане Републике Србије да дају свој допринос за очување КиМ, а то је останак код куће 21. јуна.

Данас престају наши посланички мандати, али не престаје наша обавеза према Србији, нашем народу и породицама и уверена сам да ће народни посланици, чланови и симпатизери Двери, као и сви грађани који су свесни пропасти у којој се налазимо, наћи снаге да сви заједно створимо једну нову наду за бољу Србију.

Двери су усвојиле Проглас о друштвеном помирењу, али сада нам следује тежи део, да то и применимо и својим личним примером покажемо да смо заслужили поверење и да поведемо Србију у боље дане. Уверена сам да су ти бољи дани за Србију близу, али неће их бити док не срушимо овај режим и док не спречимо Александра Вучића да даље упропаштава Србију и њене младе нараштаје.

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: