Српски Покрет Двери - Лого
Search
     Да је мигрантска криза у Србији у новој, екстремнијој фази потврђује и најновији напад и пљачка миграната извршена у цркви Светог Александра Невског на Дорћолу. То је и доказ колико тим, наводно несрећним људима, ништа није свето и да тим безочним делом приказују у пракси колико цене широкогрудост и гостољубље нашег народа.

     Истичемо да смо имали прилике и да видимо како се мигранти понашају према православним светињама док су пролазили кроз Грчку што указује на верску нетрпељивост својствену борцима Исламске државе. Подсећамо да инциденти са мигрантима нису престали ни током ванредног стања и да је ово заправо наставак неконтролисаног хаоса који проистиче из политике режима који у координацији са својим спонзорима из Сорош фондације намерава да мења демографску структуру наше земље.
     Као становници општине Стари град, која је уз још неколико београдских општина једна од најпогођенијих мигрантским насиљем, апелујемо на МУП да повећа број својих припадника на простору наше општине и заштити животе и имовину наших суграђана. Такође, тражимо од јавности и појединих медија да престану са умањивањем мигрантске кризе јер тиме не доприносе смиривању тензија већ обесмишљавају оправдане потребе и захтеве грађана који желе безбедност и сигурност за своје породице. Инциденти са мигрантима су реални, опасни и имају тенденцију раста. Стога је промена политике према овој теми неопходна, али и већа свест нашег народа о могућим последицама нерешавања истог.
 
ОО Двери Стари град
 
Фото: Новости.рс – М. Лабудовић

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: