Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Из ЕПС-a су свим грађанима старијим од 65 година омогућили да на рачуне за март, април и мај које плате и са закашњењем, али до 30. јуна, одобре попуст од по 5 одсто. Рекоше и преварише!

     Многи грађани су добили непријатно изненађење када су на априлским рачунима својим очима видели, поред нереално велике потрошње, камату на закаснела плаћања. Сада је већ очигледно да одлагање банкрота државе и опстанак овог режима зависе од пљачке народа. Понајвише преко партијског ЕПС-а, што нам доказују последњи рачуни.

     И то је наша сурова реалност: партијско запошљавање у јавним предузећима без или са лажним дипломама у којима предњачи ЕПС, историјски високо задуживање државе, подела државног новца у име СНС, траже свој данак. Можда је неко и замислио да се камате не обрачунавају али како? Како када је план државе да се додатно задужи, како процене говоре 7 милијарди евра? Како када у фирмама раде страначки кадрови СНС без знања? И наравно најважније: како када на челу државе имамо патолошког лажова, који више не крије своју вучију нарав невешто сакривену у кожи наивног јагњета?

     Сваки дан нам суровом кампањом приписују да смо све оно што су у ствари они: лопови, битанге, фашисти, батинаши… Ево сада нудимо прилику грађанима да својим очима и својим ушима виде ко прича истину, а ко лаже. Погледајте у своје рачуне, има ли или нема обрачуната камата? Ако и после овога и даље будете веровали њиховим лажима, онда да се захвалимо и Богу на небесима, јер нама у том случају, ни његова милост неће помоћи.

Информативна служба Двери Чачак

Фото: политика.рс – Д. Јевремовић

[ngg src=“galleries“ ids=“224″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: