Српски Покрет Двери - Лого
Search

Припреме за долазак Александра Вучића и Ане Брнабић у Пожегу

     Код Српске напредне странке све је лаж – лажна демократија, лажни избори, лажна обећања, а сада поново имамо и лажне фасаде. Након сада већ чувене цираде на згради поред позоришта у Врању, којом су врањански напредњаци хтели да сакрију руинирану фасаду, на идентичну идеју дошли су и напредњаци из Пожеге.

Уочи данашњег доласка Ане Брнабић у посету Пожеги, а за седам дана доћи ће и Александар Вучић, локални напредњаци су се потрудили да прикажу лажну слику Пожеге и да на запуштене и оронуле фасаде ставе цираде са разним мотивима. Да је у питању труо систем који је изградила Српска напредна странка говори и чињеница да је претходно напредњачко општинско руководство ухапшено, дошло је ново, али је систем остао исти – неспособни и нестручни кадрови, који притом плагирају глупост којој се већ смејала цела Србија када су исту ствар урадили напредњаци из Врања.

Осим постављања лажних фасада, пожешки напредњаци поправљају и часовнике на тргу, али је све то залуд јер је време у Пожеги, као и у целој Србији, стало. Постали смо заробљени народ у измишљеном простору и времену које стоји.

А први корак ка слободи јесте бојкот избора заказаних за 21. јун!

Гордана Маринковић Савовић
Члан Председништва Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: