Српски Покрет Двери - Лого
Search

     У Пожеги је данас настављена кампања активног бојкота. Дељене су једине праве Новине, летак бојкота, али и летак са локалним темама и проблемима са којима се ова општина суочава под СНС влашћу.

     Суочени са потпуно затвореним локалним медијима, активисти групе Бојкот Пожега брендирали су аутомобил којим обилазе села и градско језгро општине, а са чијег разгласа могу да се чују основне пароле зашто треба бојкотовати изборе 21. јуна. Двери у Пожеги, као и Савез за Србију, бојкотују изборе јер не желе да дају легитимитет власти која ради све да након 30 година вишестраначја врати нас у једнопартијски систем.

    За ове изборе нема услова, они су неуставни, недемократски и здравствено небезбедни и учествовањем и учешћем на њима не желимо да дајемо вештачко дисање једном режиму који је на издисају.

[ngg src=“galleries“ ids=“235″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]     Да је власт СНС уздрмана на свим нивоима, а посебно у Пожеги, говори и долазак напредњака у Пожегу и то са највишег нивоа власти – од премијерке, преко министра просвете, науке и технолошког развоја, до Александра Вучића. Сви они се боре за гласове око 23.000 бирача колико их има у Пожеги, јер пожешка листа одборника СНС-а не улива поверење да може бити победничка, па председник напредне странке још једном спроводи функционерску кампању како би под својим именом добио изборе на свим нивоима.

     Циљ Српског покрета Двери је промена система и стварање услова за фер и поштене изборе, а пут ка томе јесте бојкот избора 21. јуна.

     Целу изјаву члана Председништва Двери и председника ОО Двери Пожега Гордане Маринковић Савовић можете погледати овде:

 

ОО Двери Пожега

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: