Српски Покрет Двери - Лого
Search

У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.


У деветој видео поруци, Бошко Обрадовић је истакао, испред зграде РТС-а, да без слободних медија нема слободних избора.

РТС, који би требао бити јавни медијски сервис свих грађана, константно крши Устав и све медијске законе, цензурише стварност и забрањује другачије мишљење од актуелне власти. Зато је време да се подсетимо у каквом медијском мраку живимо.

Четири године нити један лидер опозиције није гостовао ни на једној телевизији са националном фреквенцијом. Када је последњи пут неко од лидера опозиције био на јавном медијском сервису? Да ли памтимо када је последњи пут у некој тиражној дневној новини објављен интервју са било ким ко другачије мисли од ове власти?

Цензура, аутоцензура, медијски мрак и негативне кампање које трају 24 сата дневно против лидера лидера опозиције и сваког ко другачије мисли јесу карактеристика ове власти већ девет година. Не заборавимо, ово је власт чији су водећи представници ноћу спалили кућу и покушали да убију новинара Милана Јовановића. Како је онда уопште могуће причати о слободи медија у Србији? И на какве изборе можемо изаћи ако Србијом влада овакав медијски мрак?

Тек када будемо имали слободне медије, можемо имати слободне и поштене изборе. Зато бојкот избора 21. јуна!

Целу видео поруку можете погледати овде: 

 

Инфослужба Двери
 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: