Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Више је него јасно зашто су Милун Тодоровић, СНС и СПС блокирали формирање анкетног одбора у случају ФК Борац Чачак. Тај анкетни одбор би очигледно спречио планове власти да преваром и злоупотребом средстава грађана Чачка угасе клуб са скоро стогодишњом традицијом, а његове играче оставе без плата и уплаћеног стажа.

     Да трагедија буде још већа, исте те преварене и опљачкане играче, који су морали штрајком глађу испред градског дома да траже своја основна права, градоначелник Чачка Милун Тодоровић није хтео ни да саслуша, ни да их угости у канцеларији. Као што не жели да прими на десетине Чачана који траже састанак са њим.

     Пошто власт и даље обмањује грађане нетачним информацијама, подсетићемо вас на неколико чињеница које доказују ко стоји иза ове велике афере и трагедије града Чачка.

     Милун Тодоровић, СНС и СПС су, несумњиво довели Чачак на светску позорницу, јер никада, нигде није забележено да фудбалери штрајкују глађу.  Ако томе додамо да градоначелник није хтео ни саслуша те фудбалере о којима је писало пола Европе и који су три дана боравили у нехуманим условима, можемо само рећи: Срам да те буде Милуне Тодоровићу!

Информативна служба Двери Чачак

Фото: ГЗС

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: