Српски Покрет Двери - Лого
Search

У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.


      У тринаестој видео поруци, Бошко Обрадовић, посетивши ново „место злочина“ актуелне власти СНС-а, говори испред некадашње наплатне рампе Дољевац на аутопуту Београд-Ниш, где је, нажалост, преминула Станика Глигоријевић у трагичном саобраћајном удесу, када је возило у којем се налазио високи функционер СНС-а Зоран Бабић усмртило ову несрећну госпођу.

Више овде неће бити тог места злочина јер ће аутопут бити потпуно прерађен, али у сећању свих грађана Србије остаје са коликом бахатошћу је један функционер СНС-а возио тај аутомобил и усмртио једну жену, а повредио неколико њених блиских рођака.

Поставља се питање шта је Зоран Бабић радио у возилу извођача радова на аутопуту, јер није био чак ни у свом личном возилу нити у возилу Коридора Србије чији је директор? Поставља се и питање зашто је Зоран Бабић још увек директор Коридора Србије, иако је тада лажно поднео оставку, а заправо је остао на истој функцији?

Суштина свега је да у Србији нису заштићени чак ни обични грађани који се возе у својим приватним аутомобилима од бахатих функционера СНС-а који коруптивно користе возила извођача радова, а које, опет, плаћају државна предузећа.

Зато 21. јуна нема разлога да грађани изађу на изборе, већ има разлога да изборе на свим нивоима бојкотују. Ако ни због чега другог, онда због Станике Глигоријевић и сећања на њу.

Целу видео поруку можете погледати овде: 

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: