Српски Покрет Двери - Лого
Search

Осам година владавине СНС-а довело је до тога да породица никада није била сиромашнија, а жена пониженија у друштву, што за последицу има пораст породичног насиља, малолетничке деликвенције, и криминала. Сасвим извесно све то  води породицу до потпуног уништења.

      Са друге стране, деградација жене се врши свакодневно промоцијом промискуитета, обнажености и нездравим стиловима живота. Знање, породичне и традиционалне вредности се потиру на маргину друштвених збивања, као и средстава јавног информисања. СНС властодршцима је жена лутка за забаву разних Јутки којих је Србија препуна, и то јесте разлог због којег млади и образовани људи одлазе из земље. Без обзира што власт прикрива овакво стање великим бројем жена на изборној листи ствари се системски неће променити. Жена ће и даље под њиховом влашћу остати понижена и уцењена. Са сигурношћу можемо закључити да данас нема жене у Србији која не осећа страх због свега наведеног, као и страх за безбедност и будућност своје деце.

Позивам све жене на бојкот недемократских и здравствено небезбедних  избора заказаних за 21. јун 2020. Да се заједно изборимо за достојанствен живот и живот без страха, да јасно ставимо до знања да више не желимо да учествујемо у њиховом примитивизму и вређању нашег достојанства и интелигенције.

 

Драгана Милићевић

Председница Женске снаге Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: