Српски Покрет Двери - Лого
Search

На самом крају кампање бојкота лажних, противуставних и здравствено небезбедних избора заказаних за 21. јун, председник Двери Бошко Обрадовић посетио је Панчево и Зрењанин. Том приликом Обрадовић је разговарао са становницима ових градова о томе зашто треба бојкотовати предстојеће изборе на свим нивоима, од републичких преко покрајинских до локалних, а грађани Панчева и Зрењанина су имали прилику да добију бесплатне примерке новина, јединог опозиционог гласила.

     Бошко Обрадовић се посебно осврнуо на чињеницу да власт не напада тзв. опозицију која је одлучила да изађе на предстојеће изборе, већ се само бави странкама, групама грађана и појединцима који су одлучили да ове изборе бојкотују. Зато се о тим људима говоре и пишу најгнусније лажи и бојкот се показао као једино исправно решење за ове изборе. То најбоље показује чињеница да се власт СНС-а једино и бави темом бојкота и на све начине покушава да повећа излазност, а да више није ни битно за кога ће грађани гласати, већ је битно само да изађу на изборе.

[ngg src=“galleries“ ids=“251″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

У таквим околностима, сасвим је јасно да што мање људи изађе у недељу – то ће брже доћи до нових избора јер ова власт неће имати легитимитет. Зато толико панично ових дана позивају на изборе и прете свима јер бојкот побеђује. Опозиција која не учествује на изборима неће признати одлуке новоформиране Скупштине и Владе и истог момента ће захтевати нове изборе на свим нивоима који морају бити поштени и слободни. Дакле, парламент без опозиције нема никаквог смисла и врло брзо се могу очекивати нови избори.

[ngg src=“galleries“ ids=“254″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: