Српски Покрет Двери - Лого
Search

Српски покрет Двери нема намеру да призива страни фактор у политичка дешавања у Србији јер сматрамо да је само вољом народа у Србији могуће повратити суверенитет наше земље који је урушен доласком Српске напредне странке и Александра Вучића на власт


     Бесмислене пројекције прорежимских медија да лидер Двери Бошко Обрадовић призива НАТО да решава политичка питања у Србији, је само још једна у низу безочних лажи из кухиње Владимира Бебе Поповића и Александра Вучића.

Јавност је добро упозната са дводеценијским ставом Двери по питању улоге НАТО-а у разарању и биолошком уништавању природе и здравља грађана Србије, тако да ово „кукавичје јаје“ које се подмеће Дверима неће збунити наше бираче.

Управо је Српска напредна странка сарадњу са НАТО-ом подигла на највиши могући ниво, тако да им само још фали и да формално почну да лобирају да Србија треба, као и Црна Гора и Македонија, да уђе у НАТО. На сву срећу то не може да прође на референдуму нити скупштинским одлучивањем, јер је поверење  у НАТО у Србији на најнижем могућем нивоу.

Ситуација у Србији се нагло променила протеклих месец дана по питању утицаја спољних сила на политичке прилике, што је довело до тога да су чак и поједини провладини медији оптужили Русију да дестабилизује политичку ситуацију у Србији. Ово је произвело и оштру реакцију руског амбасадора у Београду, јер је свима јасно да Влада Србије и НАТО лобисти стоје иза овога.

Народ у Србији нити има поверење у НАТО, нити у Вучића, нити у Српску напредну странку. Проблем је што је у Србији уведена диктатура једног човека и једне групе њему блиских људи који су огрезли у криминалу и корупцији и који  су погазили и Устав и законе и демократију да би себе очували на власти.

Када Србија после пада са власти ове псеудо-политичке елите поврати суверенитет и право слободног одлучивања и изражавања грађана на регуларним изборима, никакво мешање страног фактора нам неће бити потребно да духовно, биолошки и економски обновимо Србију.
 

мр Иван Костић
Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: