Српски Покрет Двери - Лого
Search

Корона и садашње насилне демонстрације у САД су само средство са циљем да председник Трамп изгуби председничке изборе у новембру и да „дубока држава“ елиминише свог највећег противника који се бори за пацификацију своје државе, јер као што је добро познато, Доналд Трамп за четири године свог мандата није повео ниједан рат. А то је нешто са чиме се не може похвалити много његових претходника. Србији и нашим сународницима у САД је у интересу да на власти у САД буду представници који ће препознати српски интерес на Балкану.

     Уколико успе “Обојена револуција“ у САД коју су организовале неолибералне, левичарске и просорошевске елите, то може довести до глобалних војних сукоба и удара на све суверене државе међу којима је и Србија.

Модел „Обојене револуције“ се управо примењује у оној земљи која је тај пројекат произвела и експортовала многим државама у свету. Сада међутим САД и њен председник Доналд Трамп бране последње остатке хришћанске и традиционалне Америке иако је целокупна медијска машинерија против такве Америке и таквог председника.

Без обзира колико је у протеклих 25 година америчка спољна политика била у супротности са српским националним интересима, сада је за Србију важно да Трамп поново победи како би се спречио поновни долазак на власт демократа и клана породице Клинтон.

Стога СП Двери позива Србе у САД да подрже борбу за одбрану традиционалних вредности а против либералног тоталитаризма и да омогуће актуелном председнику Трампу да у другом мандату покаже пуни капацитет. Овај позив упућујемо уз наду да ће у будућности српски интереси и легитимна борба српског народа за слободу, сувереност и демократију бити препознати и уважени. Уколико  то у будућности не буде случај, деструкција коју Србија доживљава последњих 30 година под ударом нео-либералне парадигме, сасвим сигурно чека и САД. 

Нова америчка администрација и њена нова спољна политика у промењеним геостратешким околностима морају Балкан препустити балканским народима а не милитантним исламским терористима у Босни и Херцеговини и у јужној српској покрајини.

Косово и Метохија су неотуђиви део Републике Србије и то ће врло брзо постати кристално јасно свима онима који су зарад личних материјалних интереса толерисали међународни организовани криминал и корупцију у институцијама и међу политичарима лажне „Републике Косово“.

 

мр Иван Костић

Потпредседник Српског покрета Двери

 

Фото: ЕПА/ЕФЕ

 

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: