Српски Покрет Двери - Лого
Search

Горан Весић никако да склопи коцкице, ни оне на Теразијама, а ни оне у таблоидним режимским медијима које бесомучно и беспризорно свакодневно обмањују и лажу грађане најприземнијим манипулацијама и нетачним текстовима покушавајући да дискредитују Српски покрет Двери и председника Бошка Обрадовића. Припадник бившег режима, а сада СНС јуришник Горан Весић све је помешао и погрешно интерпретирао. Увезао је обавезно гласање са затворском казном за све оне који не гласају и бојкот као трећу компоненту.

     Као потпредседник покрета Двери, осећам за потребно да његовом полтронству и манипулатору Горану Весићу објасним да је предлог обавезног гласања Бошко Обрадовић дао на општу јавну расправу као идеју која је лако остварива у нормалним демократским изборним условима, а није опција у овако режираном и лажном амбијенту где је сасвим природно бојкотовати унапред покрадене изборе.

Што се тиче затворске казне, председник покрета Бошко Обрадовић није поменуо затворску казну у било ком контексту  за неизлазак грађана на будуће изборе, већ сматрам да је то подсвесна реакција и страх Горана Весића на неминовно преиспитивање свих коруптивних и криминалних радњи актуелног режима и њега лично.

Ово је још једна у низу манипулација и медијских спинова Горана Весића јер зна да за изнете лажи неће одговарати док су институције узурпиране и актуелни режим га штити. Али, свакако, доћи ће дан да у неком новом демократском друштву у коме постоји владавина права, положи рачуне пред надлежним државним органима.

Када је затворска казна у питању, Весићев страх је потпуно оправдан.

 

Милован Јаковљевић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: