Српски Покрет Двери - Лого
Search

Коалиција ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ је нада свих Срба родољуба у региону да променом власти у Црној Гори може доћи до почетка процеса који ће резултирати коначним укидањем граничних прелаза између Србије и Црне Горе

     Напокон су се створили услови да у Црној Гори дође до промене власти. После 32 године власти црногорских неокомуниста, народ им је јасно рекао „препунисте мијешину гријеха“. Бирачи су препознали боље кандидате који треба у будућности да предводе Црну Гору.

Изузетно мудро су поступили лидери Демократског фронта, СНПа, Народног покрета и Праве Црне Горе што су за носиоца листе ставили проф. др Здравка Кривокапића. Тиме су показали да им је општи интерес народа Црне Горе пречи од личних надгорњавања и лидерских сујета. Негативна медијска кампања према лидерима опозиције задњих десетак година у Црној Гори је била толико снажна и константна, да би и најчеститијег човека дискредитовала у очима јавности.

У коалицији ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ и носиоцу њене листе се интегрисало све оно што је одувек красило  Црну Гору и њене истинске вредности.

Поштовање православне вере, националне историје, традиционалне породице и домаће привреде је програм кога треба да подрже сви у Црној Гори којима је стало да дође до свеукупног развоја црногорског друштва, а што је још важније и до националног помирења међу свим њеним грађанима без обзира на верску и националну припадност.

 

Иван Костић

Потпредседник Српског покрета Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: