Српски Покрет Двери - Лого
Search

Под притиском Јавног правобраниоца и председника општине Мионице Бобана Јанковића судски извршитељи ће покушати да отму Кевића кафану од легалних власника.

Сви знају да је Кевића кафана приватна својина, коју су наследници добили у процесу реституције и да су као такви уписани у земљишне књиге. Али то не важи за бахату СНС власт из Мионице која хоће да отме туђе и да општину упишу као власника а касније вероватно продају својој братији по већ разрађеним методама. Зашто тврдим да председник општине стоји иза овога? Зато што хајка да се отме кафана креће оног момента када су власници одбили понуду председника да му продају кафану, а да се при том никад није изјаснио да ли планира куповину у своје име или у име општине. А да вам и не помињем колико је пута закон прекршен да би се дошло до ове одлуке суда.

Да ли се то враћа најцрње време комунизма када се приватна својина отимала само због другачијег мишљења и нечијег личног хира?

Покушај нелегалног отимања кафане од власника је заказан за петак у 10:30 часова, уз напомену да општинска власт врши притисак на полицију да се ангажује у што већем броју. Са друге стране власници су позвали Н1 телевизију и друге медије, па ће бити занимљиво да им се пренесе права истина о овом случају али и још о неким занимљивим случајевима из Мионице.

Позивамо све грађане Мионице да заједно са власником сачекамо госте и покушамо да објаснимо да је приватна својина светиња, наравно ако је легално стечена а Кевића кафана то јесте.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: