Српски Покрет Двери - Лого
Search

Не само да „АЛО“ није смео да објави моје реаговање на ауторски текст другог човека СНС Небојше Стефановића објављен пре седам дана у овом режимском дневном таблоиду, већ ни бивши потпредседник Владе и министар полиције у вишемесечном техничком мандату није смео да полемише са мојим аргументима.

     Кукавички бежећи у Вучићеву сенку и заштиту, Небојша Стефановић избегава директан дуел још од како сам доказао да поседује лажну факултетску диплому, и да је своју академску и политичку каријеру започео кривичним делом фалсификовања јавне исправе. У јучерашњој, новој изјави за „АЛО“ шеф Бироа за координацију свих служби безбедности избегава да одговори на моја конкретна питања о политици владајућег режима у вези са Косовом и Метохијом и поново понавља познате фразе о бившем режиму са којим ја немам никакве везе. Свима у СНС је добро познато да Двери никада нису биле на власти, да смо били опозиција режиму Бориса Тадића, да смо доказали изборну крађу 2012. године на чијем таласу је СНС дошла на власт, а сада се праве да се не сећају пријатељства између Александра Вучића и Микија Ракића, некадашњег Тадићевог шефа кабинета.
           
И мала деца у Србији знају да је СНС настала на тајним састанцима Томислава Николића и Александра Вучића са Борисом Тадићем и Микијем Ракићем у чувеном винском подруму у Јајинцима, па би било добро подсетити се ових веза СНС са бившим режимом, као и колико је некадашњих високих функционера ДС данас у СНС, од Синише Малог преко Јелене Триван до Горана Весића.  Небојша Стефановић крајње лицемерно позива опозицију да представи свој програм за борбу против пандемије, економски бољитак или КиМ иако зна да опозиција нема где да представи ове програме јер су сви медији под контролом СНС и његове тајне полиције. Срамота је да лажни доктор наука који је као министар полиције издавао дозволе за трговину оружјем сопственом оцу било коме о било чему држи придике, посебно када се узму у обзир многобројне афере криминала и корупције у врху актуелне власти или лажирање броја оболелих и умрлих у другом таласу короне пре лажних избора? Небојша Стефановић нам није одговорио на питање да ли је тај „револуционарни економски план“ владајућег режима оличен у продаји РТБ БОР, ПКБ, Аеродрома Београд и Комерцијалне банке странцима? Такође, није нам открио које је то Вучићево решење за КиМ и зашто избегава да га јавно представи већ девет година од доласка на власт до сада, ако у питању није подела и разграничење, што најпре подразумева признање независности лажне државе Косово?
 

Бошко Обрадовић
Председник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: