Српски Покрет Двери - Лого
Search

Александру Вучићу се ових дана смеје читав свет, од Истока до Запада, због снимка на коме се он види у крупном плану како се чуди ономе што говори председник САД Доналд Трамп (да овде занемаримо оно седење у ђачкој столици преко пута Трампа).

     Наиме, камере су забележиле тренутак у Белој кући када шеф неовлашћене делегације државе Србије схвата да је потписао нешто што није знао да се налази у Споразуму који му је стављен на потписивање. Просто је невероватно да имамо таквог председника и такву неспособну и неозбиљну делегацију која је то себи дозволила. То значи да су амерички посредници могли буквално било шта да ставе у Споразум о тзв. економској нормализацији и да то буде потписано од стране делегације Српске напредне странке. Овим је СНС преузела комплетну одговорност за кршење међународних резолуција и признање лажне државе Косово од стране Израела, као и за прихватање сепаратистичких власти у Приштини као равноправне делегације са којом се прави међународни споразум под покровитељством САД. 
 
Оно што тек сад забрињава јесу сутрашњи даљи преговори у Бриселу и шта тамо ова иста неовлашћена делегација СНС може да потпише. Сам Вучић је најавио да ће ЕУ изаћи са предлогом коначног решења статуса КиМ, а то не може бити ништа друго од стране Брисела него признање лажне државе Косово. Не знамо да ли ће и овога пута тема преговора бити Хезболах, Израел, 5Г мрежа, увоз руског гаса и хомосексуализам, али знамо да нас представљају људи који немају ничија овлашћења за то и који свакодневно крше Устав Србије и Резолуцију 12 44 СБ УН, на коју се никада не позивају јер штити КиМ у саставу Србије. С обзиром колико неозбиљне преговараче имамо са наше стране, који су постали предмет спрдње на друштвеним мрежама широм света, врло је могуће да делегација СНС поново потпише нешто што је у интересу само албанске стране на КиМ, а на штету српских националних и државних интереса. 
 
После свега предлажем овој четворочланој скандалозној делегацији СНС да се више не бори за нас на овај начин и да се не враћа у Србију. 
  

Бошко Обрадовић
Председник Двери

 

 

*Извор: Интернет портал Директно.рс

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: