Српски Покрет Двери - Лого
Search

Активиста Српске напредне напредне странке из Аранђеловца Владимир Вуковић упутио је данас озбиљне претње директору Информативне службе Двери Миодрагу Прековићу.


      Наиме, док је Прековић чекао на семафору у свом аутомобилу, из супротног смера је наишао Владимир Вуковић, активиста СНС-а из Аранђеловца и зауставио се поред њега. Веома агресивно је, кроз прозор аутомобила, упитао Прековића зашто „прозива“ његову мајку, притом му поручивши „да пази шта ради и да се неће све на овоме завршити“, а након тога је и гађао флашом Прековића и погодио његов аутомобил. Миодраг Прековић је претње пријавио полицији, а све ово је очигледан наставак притиска на све који износе истину о криминалној власти СНС на републичком и локалном нивоу.

[ngg src=“galleries“ ids=“287″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]Мотив овог напада је интервју који је Миодраг Прековић уживо, преко Фејсбука, радио са Градимиром Јашовићем, човеком кога је пре неколико дана извршитељ избацио из породичног дома у коме је живео са својом петочланом породицом у Аранђеловцу. Подсећамо да је приликом избацивања породице Јашовић из свог дома приведен, заједно са председником КПН „Наши“ Иваном Ивановићем, управо Миодраг Прековић који је у својству грађана снимао цео поступак исељења.

Позивамо полицију и тужилаштво да реагују у складу са законом и санкционишу претње упућене према било коме. У супротном, насилници ће се осећати још моћније и бахатије и знајући да не постоји правна држава насиље може ескалирати. А најбољи доказ томе јесте случај паљења куће новинара Милана Јовановића за шта је оптужен кадар СНС и бивши председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић.
 

Инфослужба Двери

Фото: Аранђеловац.инфо

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: