Српски Покрет Двери - Лого
Search

У недељу, 11. октобра, делегација Извршног одбора Српског покрета Двери, коју су чинили чланови овог органа Дејан Филиповић и Стефан Вук Милановић, разговарала је са члановима градских и општинских организација из Браничевског округа. Састанку је присуствовао и окружни координатор Двери за Браничевски округ Драган Јовић.

        Састанак је одржан у канцеларији градске организације Двери у Пожаревцу, а самом састанку су присуствовали чланови Двери из Пожаревца, Жабара, Костолца, Великог Градишта, Кучева, Петровца на Млави и Малог Црнића. У радној, пријатној и саборној атмосфери договорени су даљи кораци у раду ГрО и ОО Двери, што су присутнима и пренели Филиповић и Милановић.

[ngg src=“galleries“ ids=“294″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Очигледно је да је нови Проглас и кампања „Промена система – сигурност за све“ пробудила велику заинтересованост како међу члановима Двери, тако и међу грађанима Србије као вид једног потпуно новог уређења целокупног система у Србији. Управо зато идеја о промени система треба да дође до сваког грађанина Србије, па тако и до сваког човека у Браничевском округу, са чиме су се сви присутни сложили.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: